Chronische pijn

Heb je last van pijn waar je maar niet vanaf komt? Heb je al veel artsen gezien en veel therapieën uitgeprobeerd, maar komt er maar geen oplossing? Blijf dan niet langer met de pijn rondlopen, maar probeer de trigger point reset methode. Zet de stap naar een pijnvrij leven!

Verkeerde diagnoses

Bij chronische pijnklachten worden dikwijls de verkeerde diagnoses gesteld. Heb jij binnenkort een operatie gepland staan? Maak dan de afweging of de operatie echt het juiste resultaat gaat opleveren. Is de juiste oorzaak van je pijn vastgesteld? Pijn in de rug, knieën of heupen blijkt vaak in de spieren te zitten. Met de trigger point reset wordt gekeken naar je hele lichaam. Wanneer er triggerpoints zijn die de pijn triggeren, dan kan het via deze methode opgelost worden.

Hoe werkt het?

Triggerpoints zijn eigenlijk hele kleine verklevingen. Misschien ken je ze als knopen in spieren die pijn doen. Hierdoor kun je last hebben van pijn, maar het kan zelfs zo ver gaan dat je je nek niet kunt draaien of moeite hebt met lopen. Wanneer je start met de trigger point reset methode, wordt er eerst op zoek gegaan naar de pijnbron. Wanneer de triggerpoints gevonden worden, wordt daarmee ook de oorzaak van je pijn gevonden. Het is namelijk zo dat wanneer je al langer pijn hebt er een voedingsbodem in je lichaam wordt gecreëerd, waardoor je pijn in stand wordt gehouden. De triggerpoints raken zogezegd in je zenuwstelsel verankerd, met alle gevolgen van dien.

Duurzaam chronische klachten verbeteren

Wanneer je op een duurzame wijze je pijnklachten wil verbeteren, dan moet je eerst de oorzaak van de pijn achterhalen. Wanneer dit is gebeurd, kun je een programma volgen, wat aangepast is op jouw pijnklachten. Met de Triggerpoint Reset Methode worden niet alleen de triggerpoints aangepakt, maar het hele zenuwstelsel. Op deze manier kan de spanning doorbroken worden. Het programma is voor een groot deel vanuit huis te volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *