Een geschikte animatie laten maken?

Wil je graag een leuke animatie laten maken? Bijvoorbeeld voor je bedrijf? Dit kan handig zijn als je jouw boodschap op een begrijpende en doeltreffende manier wilt vertellen. Dit kan bij een professioneel animatiebedrijf. Zij kunnen je helpen meer publiek te bereiken en jouw bedrijfsimpact te vergroten. Naast animatievideo's kun je ook denken aan naambalkjes, logo animaties of andere visuele effecten voor op je bedrijfswebsite, passend bij de huisstijl.   

Verhaal vertellen

De professionele animators zijn gespecialiseerd in het vertellen van verhaal. Daarbij willen ze snel resultaat, en tevreden klanten. Een hoge kwaliteit staat voorop. Het verhaal vertellen kunnen ze voor jou doen door diverse animatiepakketten. Zoals een basisbakket, of een premiumpakket. Wanneer je een heel uitgebreid pakket kiest wordt er door de animators meer tijd besteed aan het maken vaan een geschikte animatie dan wanneer je voor een basispakket kiest. Een uitgebreide animatie heeft meer details en beweging en vereist meer maatwerk. Bij alle pakketten kun je unieke sound designs laten toevoegen. Welk pakket jij kiest hangt af van je doel, budget en doelgroep. Meestal duurt het een week of vier tot zes voordat een animatiefilmpje voor je bedrijf klaar is.

Breng het in beeld

"Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden", zo luidt het gezegde. In de huidige tijd met alle social media (Instagram, Facebook etc.) zijn mensen meer visueel ingesteld dan vroeger. Dat betekent dat animaties vaak meer impact hebben dan een hele lap tekst op je bedrijfswebsite. Het werkt, snel effectief en doeltreffend. Een onderzoek heeft zelfs uitgewezen dan 90 procent van alle informatie die je hersenen opslaan, visueel is! En je hersenen verwerken plaatjes 60.000 keer sneller dan tekst. Vandaag de dag doen productvideo’s en infographics het erg goed in de bedrijfswereld. Het is voor de hersenen makkelijk te verwerken en te onthouden, maar de animatievideo's geven bovenal een mooie look aan je website. Voor meer info vraag je de professionele animators om advies. Ze gaan graag voor jouw bedrijf aan de slag! Een offerte is op te vragen.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *