Eigen oplossingen of eigen inzichten

Wellicht is er iets waar je mee zit of waar je tegenaan loopt. Het praten met een Life coach Den Haag kan dan helpen. je wordt dan begeleid om je eigen oplossingen te vinden of om tot eigen inzichten te komen. Door de coach worden vragen gesteld. Ook worden de waarnemingen door de coach aan jou teruggegeven. Je wordt zo geholpen om de antwoorden op de vragen die je al in je hebt te vinden.

Terug in verbinding komen met jezelf en anderen

Je kunt even weg zijn van het drukke leven. Je komt tijdens een stille strandwandeling, met een drankje en iets lekkers erbij, weer in verbinding met jezelf. Ook maak je contact met anderen. Lekker op het terras in het zonnetje of binnen bij de open haard. Er wordt begonnen met een ontspanningsoefening op het strand. Vervolgens wordt er in stilte een strandwandeling gemaakt. Bij flinke wind of wat regen wordt er ook gelopen, want de coach gelooft dat de elementen ons dichter bij onszelf kunnen brengen. Na afloop van de wandeling is er ruimte om de wandeling te laten bezinken en om je ervaringen met de andere deelnemers aan de strandwandeling en met de coach te delen.

Kunnen zijn we we willen zijn

De coach gelooft in groei, je kunt groeien in jezelf of in je levensloop. De coach gelooft in talenten. Die talenten kun je inzetten in jouw zijn. Je kunt dingen doen waarin je goed bent en die je leuk vindt. Soms is het wel moeilijk om daar zelf te komen. De coach kan je daarbij helpen. Met dat beetje hulp geeft de coach jou net die steun of die hulp die je nodig hebt om beweging te komen. Iets wat niet mogelijk of erg moeilijk leek is plotseling toch mogelijk. De coach gelooft dat we allemaal kunnen zijn wat we willen zijn, ook als we niet altijd die persoon zijn geweest. De coach begeleidt je graag naar het groeien naar wie je bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *