Het creëren van de mooiste wimpers met deze behandelingen!

Eerlijk is eerlijk, eerder opstaan in de ochtend om je make-up te moeten doen is iets wat je liever niet wilt. Vooral als je van nature geen lange wimpers hebt is het dragen van mascara eigenlijk wel gewenst. Wist je dat mascara je wimpers niet langer maakt? De zwarte vloeistof zorgt er alleen maar voor dat er meer nadruk wordt gelegd op de wimpers. Als je toch langere wimpers wilt zijn behandelingen zoals een lash liftwimperextensions en wimperexentsions one by one een goede oplossing voor jou! Zo zal je een effect krijgen die je niet met mascara voor elkaar krijgt. Je lees alle informatie over deze behandelingen in deze blog!

De wimperbehandelingen

Misschien ben je nog wel niet bekend met de behandelingen, maar dit kan de ideale oplossing zijn tegen korte wimpers! Bij een lash lift worden je natuurlijke wimperharen gekruld. Dit zorgt voor een bepaald effect waardoor het lijkt dat je eigen wimpers langer zijn geworden. Deze behandeling blijft zes tot acht weken mooi zitten. Je kunt daarna zelf nog mascara gebruiken voor een nog mooier resultaat. Wil je juist helemaal geen mascara meer gebruiken? Dan is het laten plaatsen van wimperextensions een ideale oplossing! Hierin heb je weer verschillende wimperextensions met verschillende volumes. Een van de bekendste soorten is de one by one of de Russian volume. Bij de one by one wimperextenions wordt bij iedere wimperhaar één extension aangebracht. Zo krijg je namelijk extra veel wimpers, maar ook een natuurlijk en volumineus effect. 

Zeg maar dag tegen je mascara!

Als je dacht dat mascara je wimpers dus verlengde, ben je helaas niet goed geïnformeerd. Door het kiezen van een lash lift of het dragen van wimperextensions ben je voor goed van je korte wimpers verlost! Daarnaast hoef je je nooit meer zorgen te maken of je mascara is uitgelopen als je een douche neemt. Zo zie jij er dus altijd stralend uit! Voor welke wimperbehandeling ga jij? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *