Investeer in betaalbare, duurzame en kwalitatieve bedrijfsverlichting

De juiste bedrijfsverlichting is nodig voor een veilige en prettige werkomgeving. Daarentegen kan het een grote opgave zijn om uw werkplaats, loods of magazijn in een keer van goede en kwalitatieve verlichting te voorzien. Daarom is het verstandig om dit aan te laten leggen door een professional. Zij kunnen met de juiste inzichten, ervaring en kennis kijken naar wat jouw pand nodig heeft. Zij adviseren jou over de meest effectieve en betaalbare infrastructuur. Dit advies kan gegeven worden voor een heel nieuw pand, maar ook voor een pand waar al verlichting in hangt en dat slechts opgeknapt moet worden. Na het advies over de bedrijfsverlichting kunnen de nodige materialen worden aangeschaft.

Beter voor het milieu en voor jouw portemonnee

Omdat duurzaamheid tegenwoordig hoog in het vaandel staat en het belangrijk is dat wij allemaal onze bijdrage doen, zal dit ook meegenomen worden in het advies dat gegeven wordt over de bedrijfsverlichting. Wist je dat TL buizen van ledlampen tussen de 55% en 65% meer energie besparen dan reguliere lampen of gloeilampen? En dit is niet eens alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee! Ledlampen zorgen dus niet alleen voor minder energieverbruik maar ook voor lagere kosten. Ook gaan ze langer mee en knipperen ledlampen niet zo als reguliere TL buizen doen. Win win dus!

Een duurzame investering

Het installeren van de verlichting kan gedaan worden wanneer het jou uitkomt. Op afspraak zal een groot of klein team langskomen om de boel bij jou te installeren, afhankelijk van de grootte van het pand. Na afloop ben jij verzekerd van een pand met kwalitatieve verlichting dat jarenlang zal meegaan. Op de manier hebben jij en jouw werknemers een goed verlichte werkomgeving. Dit is niet alleen belangrijk voor de sfeer, maar ook voor de veiligheid van de werkzaamheden. En ondanks dat het misschien een groot bedrag is, zal het een duurzame investering zijn waar jij nog jaren profijt van hebt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *